Skip to main content

Woningontruiming: ontzorgen met respect

Bepaalde omstandigheden kunnen ertoe leiden dat uw woning, of die van een naaste, moet worden ontruimd. Wanneer iemand plotseling overlijdt bijvoorbeeld, of moet worden opgenomen. Het zijn vaak emotionele omstandigheden waarin je een praktische instelling en respect voor de persoonlijke situatie goed kunt gebruiken. Joh. Post neemt u veel zorgen uit handen. Door snel en professioneel te ontruimen en de woning op te leveren zoals afgesproken.

U bepaalt eerst welke spullen u wilt houden. De ontruiming zelf kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Tot en met de vakkundige schoonmaak van het huis en desgewenst de verwijdering van de vloerbedekking.

Hergebruik

Bruikbare spullen hebben recht op een tweede leven. Grote kans dat een deel van de inboedel interessant is voor iemand anders. Joh. Post spreekt zijn netwerk in de regio’s IJmond, Haarlem en Alkmaar aan om snel een gegadigde te vinden.

Opslag

Weet u niet zo gauw waar u na de ontruiming met de inboedel naar toe moet? Joh. Post komt u tegemoet met een grote opslagruimte waar u alles tijdelijk parkeert. Ontruiming en inboedelopslag ineen – voor een sympathieke prijs.

Meer weten?

Wilt u weten of Joh. Post u kan helpen? Maak de afspraak voor een vrijblijvend gesprek over uw situatie en de werkzaamheden. Dan kunnen we u een goede inschatting geven van wat er allemaal kan en wat het gaat kosten.

Zet de eerste stap naar een zorgvuldige ontruiming.