Skip to main content

Keukentransport: van ophalen en opslag tot bezorgen.

Duidelijke afspraken, stipte levering

Welbeschouwd telt Nederland slechts een beperkt aantal professionele keukenvervoerders. Joh. Post is er een van. Exclusieve fabrikanten en detaillisten weten dat hun afspraken met klanten stipt worden nagekomen. Kwestie van administratieve accuratesse. Van zorgvuldige behandeling van de (nieuwe) keuken, tot en met de montage. Van luchtgeveerde voertuigen. En van goed opgeleide medewerkers met de juiste, betrokken mentaliteit. Omdat ze weten hoe belangrijk tevreden klanten voor u zijn!

Voorzichtig!

Hoeken en randen vormen de kwetsbaarste onderdelen van keukens en badkamers. Daarom rapporteren we bij ontvangst beschadigingen direct terug aan de fabrikant. En daarom houden onze eigen mensen er bij het transport zorgvuldig rekening mee. Elke stap in het speciaal transport vindt met de nodige voorzichtigheid plaats. Van opslag naar laadbak gaat met de hand of een speciale steekwagen. In de laadbak maken we ze secuur vast met extra brede spanbanden. En in de keuken of badkamer zelf worden de spullen ten slotte keurig op hun plek gezet.

Tot en met de handtekening voor ontvangst

Juist omdat keukens en badkamers maatwerk zijn, bedraagt de levertijd vaak een aantal weken. Dus is het zaak dat het transport correct en snel gebeurt. Afgestemd op de planning van de monteurs en installateurs die de keuken of badkamer gaan plaatsen. Vandaar het frequente contact met leverancier en klant over het tijdstip van aflevering. Joh. Post staat erbij als de klant controleert of de vrachtdocumenten en afgeleverde goederen kloppen en zijn handtekening voor ontvangst zet.

Voor verscheidene keukendetaillisten distribueren we o.a. de volgende merken:

Wellicht kan Joh. Post ook voor uw bedrijf specifieke logistieke diensten verrichten.

Zet de eerste stap naar een zorgeloos keukentransport.