Skip to main content

Hét verhuisbedrijf in en rond de IJmond

 

U zoekt een all-in verhuisbedrijf dat de weg weet. In Beverwijk, Heemskerk en Velsen. Maar net zo goed in een kring rond de IJmond: Alkmaar, Haarlem, Bloemendaal, Assendelft en de rest van de Zaanstreek. Dat is Joh. Post. Of u nu verhuist van uw patiobungalow naar een appartement zevenhoog, van tiny house naar een gezinswoning, of van uw landhuis naar een penthouse.

Verhuizen = ontzorgen

U kunt uw verhuizing helemaal uit handen geven, inclusief demonteren en monteren van meubelen en installeren van apparatuur en afhalen en ophangen van lampen. Tot en met de inrichting afstemmen op de mogelijkheden van het nieuwe interieur. Voor u een zucht van verlichting, voor een ervaren verhuisbedrijf als Joh. Post geen enkel probleem.

Dat geldt zelfs voor het afvoeren van overbodige meubelen en de woning bezemschoon opleveren. Kies wat u zelf kunt en wilt doen en stel zo uw verhuispakket samen. Krijgt u van ons een passende offerte.

Zelf het wiel uitvinden?

Met Verhuisbedrijf Joh. Post huurt u meer dan 70 jaar ervaring in. Niet alleen in de vorm van medewerkers die weten wat efficiënt werken betekent. Maar ook wat de keuze van het juiste verpakkingsmateriaal betreft. Plus de beste manier om uw kostbare eigendommen veilig en verantwoord op hun nieuwe bestemming neer te zetten.

Mevrouw Duin: ” Ik kon gewoon naar mijn werk

en aan het einde van de dag kon ik mijn nieuwe woning in “

Zet de eerste stap naar een zorgeloze verhuizing.