Skip to main content

Bedrijfsverhuizing: minimale onderbreking, maximale continuïteit

Een werkplaats, (deel)kantoor of laboratorium verhuis je niet zomaar. Zeker als de werkzaamheden zoveel mogelijk door moeten gaan. Kwestie van secuur plannen met een draaiboek dat alle acties van uur tot uur vermeldt. En van creativiteit die leidt tot oplossingen voor complexe manoeuvres. De ervaring en inventiviteit van de verhuizers van Joh. Post  werken in uw voordeel, net als het kostenplaatje.

Daarbij komt dat u bij uw bedrijfsverhuizing vanaf het begin met één aanspreekpunt te maken krijgt. De kortste lijn bespaart nu eenmaal tijd en uitleg.

Afbeeldingen i phone 6-10-2015 495

Van machinepark tot kantoormeubilair

De verplaatsing van machineparken en magazijnen is een vak apart. Al was het maar omdat de kleinste boorkolom heel andere dimensies kent dan de grootste rondslijpbank of carrouselbank. Of het nu gaat om een schakelkast die op een moeilijk bereikbare plek aan het werk moet, of om een drukpers die alleen waterpas optimaal draait. En of het nu gaat om CNC-gestuurde machines (tot 80 ton), HPU units, plasmarobots, ovens, gritmachines: ze komen net zo zeker op hun nieuwe locatie als de complete inventaris van een machinewerkplaats of magazijn.

Laat u over het vervoer van klein, groot én uitzonderlijk vervoer vrijblijvend informeren en adviseren. Door de specialist uit Beverwijk met de hoogwaardige dienstverlening: Verhuisbedrijf Joh. Post.

Zet de eerste stap naar een zorgeloze verhuizing.