Skip to main content

Geef uw inboedel tijdelijk de ruimte

Opslagruimte huren

Uw nieuwe huis is nog niet klaar, maar u moet uw huidige woning al verlaten. U wordt overgeplaatst naar het buitenland en krijgt daar de beschikking over een gemeubileerd appartement.

Er zijn uiteenlopende redenen waarom u (tijdelijk) opslagruimte wilt huren. Dan is het goed te weten dat u in Beverwijk alle ruimte krijgt voor uw inboedel, zowel zakelijk als privé. Niet alleen op een veilige plek, maar desgewenst ook onder geklimatiseerde condities.

Bij Joh. Post heeft u de beschikking over een of meer containers van 10 of 5 m3. Ze worden bij uw huidige woning geplaatst, vakkundig gevuld en opgehaald. En op het door u gewenste moment staan ze weer voor uw huis. In de tussentijd bevindt uw inboedel zich veilig en geconditioneerd in onze opslag. De privacy wordt gegarandeerd door de verzegeling, de veiligheid door plaatsing in een loods die beschermd en verzekerd is tegen brand en inbraak.

KLIK HIER VOOR EEN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Prijsbewust opslaan

Opslag is meer dan goederen (voorlopig) ergens neerzetten. ‘Goederen’ kan variëren van inboedels tot archiefstukken. ‘Ergens’ bestaat altijd uit een geconditioneerde opslagruimte in Beverwijk of elders, systematisch ingericht. En ‘neerzetten’ gebeurt voor kortere of langere tijd. Naast een veilige plek regelen we in voorkomende gevallen ook voorraadbeheer, distributie en de bijbehorende administratie voor u. Alles uiteraard voor een aantrekkelijke prijs.

OPSLAG VAN KEUKENS

Optimaal beschermd, punctueel afgeleverd

Voor keukens, meubels staan containers klaar van 10 of 5 m3. De privacy wordt gegarandeerd door de verzegeling, de veiligheid door plaatsing in een loods die beschermd is tegen brand en inbraak. Kan een keuken geplaatst worden (overigens een specialiteit van Joh.Post B.V.)? Beschikt u zelf op een gegeven moment over de benodigde ruimte? Heeft u een bestemming voor de goederen? Dan bezorgen we ze precies en afgemeten op de plek waar u ze hebben wilt. Tot en met dat granieten werkblad van vier meter lang.

OPSLAG VOOR HANDEL EN INDUSTRIE

Logistiek verlengstuk van uw bedrijf.

Op het gebied van warehousing biedt Joh.Post B.V. u een compleet concept. Te beginnen met een moderne opslag met een capaciteit van 15.000 m2. Beveiligd en verwarmd. Goed voor een korter of langer verblijf van uw goederen. En als u wilt inclusief logistieke diensten zoals voorraadbeheer, orderpicking, handling en zelfs facturering. Kunt u zich mooi richten op uw core‑business.

ARCHIEFBEHEER

Uw archief 24/7 toegankelijk

De zorgvuldige werkwijze van Joh.Post B.V. komt bij uitstek tot zijn recht bij archiefbeheer. Uiteraard bewaren we uw stukken onder gecontroleerde fysieke condities. In speciale containers, die ervoor gemaakt zijn. Op uw verzoek bezorgen we archiefstukken of halen we ze op. In en uitgaande bewegingen administreren we nauwgezet. En mocht u acuut iets nodig hebben: u kunt uw stukken 24 uur per dag opvragen. Beslist handig als u in de IJmond of regio Haarlem zit.

De oplossing voor tijdelijke opslag.