Skip to main content

Afbeeldingen i phone 6-10-2015 891

Méér dan snel en efficiënt ontruimen

Ondernemen mag dan in wezen een zakelijke activiteit zijn, emoties kun je niet wegcijferen. Positief: de verhuizing naar een grotere bedrijfsruimte op een nieuwe locatie, of negatief: bij een faillissement. In beide gevallen moet de bedrijfslocatie worden ontruimd. Joh. Post bedient al vele jaren de zakelijke markt en kent de belangen die spelen. U kunt dan ook rekenen op de beschikbare kennis en de juiste mensen die nodig zijn om een ontruiming snel en efficiënt aan te pakken.

VRAAG NU UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Scheidingswanden en vloeren verwijderen

Een bedrijfsontruiming verschilt in verschillende opzichten van een woningontruiming. Het gaat vaak niet alleen om het weghalen van de inventaris. Wat te denken van verlaagde plafonds, vele vierkante meters vloerbedekking, scheidingswanden… ? Joh. Post regelt de verwijdering én de afvoer van al deze materialen.

Inboedelopslag

Bij een bedrijfsontruiming gebeurt het regelmatig dat de inventaris (tijdelijk) opgeslagen moet worden. Gaat het om verhuizing naar een nieuw pand of renovatie van het huidige pand, dan komt inboedelopslag goed van pas. Joh. Post beschikt over een riante ruimte, waar uw inventaris tijdelijk – en voordelig – kan worden opgeslagen.

Schone oplevering

Wanneer u uw bedrijfslocatie definitief verlaat, kan het van belang zijn de ruimte schoon op te leveren voor de volgende huurder of koper. Ook daarvoor kunt u Joh. Post inschakelen.   Standaard leveren we bedrijfspanden bezemschoon op, maar als u wilt voeren wij extra werkzaamheden uit.

Tweede kans

Hebt u nog bruikbare spullen die u zelf niet meer nodig heeft? Joh. Post kan bemiddelen door dit deel van de inboedel te laten opkopen vóórdat de ontruiming plaatsvindt. Twee voordelen: de spullen leveren geld op én ze kosten geen geld van ontruiming.

 Zet de eerste stap naar een zorgvuldige ontruiming.